Η LIFE "ζωντανεύει" κάθε πλευρά της επιχείρησής σας!

H Life pcc έχει διακριθεί στην αγορά προώθησης και προβολής προϊόντων από το 2002, όταν ξεκίνησε δυναμικά τη δραστηριοποίησή της. Με έδρα τη Βέροια και υποκαταστήματα στην Σερβία, Ρουμανία  και την Τουρκία, η Life pcc προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, – με ευελιξία και ταχύτητα – απόλυτα προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Συμμετοχή σε συνέδρια

Η LIFE pcc συμμετέχει εκ μέρους των πελατών της σε εθνικά συνέδρια στοματικής φροντίδας και φαρμακευτικής, αναλαμβάνοντας όλη τη διαχείριση της συμμετοχής και τη δημιουργία υλικών POS.

Η αξιοπιστία, η αποτελεσματικότητα και η άμεση ανταπόκριση στο κάθε project που αναλαμβάνουμε μας έχει καταστήσει τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη των εταιριών με τις οποίες συνεργαζόμαστε, την ίδια στιγμή που τα προϊόντα μας εξάγονται σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Βελτιστοποιούμε κάθε πλευρά της επιχείρησής σας:
έρευνα αγοράς, σχεδιασμός, προτυποποίηση παραγωγής και παράδοσης, τα καλύπτουμε όλα.

Οι Πελάτες Μας

Στο πελατολόγιο της Life pcc συγκαταλέγονται κορυφαίες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες από το χώρο των καταναλωτικών αγαθών, των καλλυντικών, των τροφίμων, της διαφήμισης, του τουρισμού και του δημόσιου τομέα. Όλα αυτά τα χρόνια, η άρτια συνεργασία μας σε κάθε project που αναλαμβάνουμε στηρίζεται πάντοτε στις πρωτοποριακές ιδέες, την ευελιξία, τη συνέπεια και την ποιότητα, σε συνδυασμό με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, ενώ οι τακτικοί έλεγχοι των προϊόντων, με επισκέψεις στα εργοστάσια παραγωγής, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητά τους. Με πλήρη σεβασμό στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης, στέκουμε στο πλευρό των πελατών μας, αξιοποιώντας την πολύχρονη γνώση και την εμπειρία μας, την ίδια στιγμή που διαρκώς για τις νέες τάσεις της αγοράς, παρακολουθώντας τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις παγκοσμίως, στην Κίνα, την Ινδία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Τουρκία.

H Life pcc πιστεύει στη βιωσιμότητα!

Η Life pcc το 2004, πιστοποιήθηκε από την TUV HELLAS με ISO 9001:2000, ενώ είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης και Ανακύκλωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως η Life pcc είναι από τις λίγες εταιρίες που έχουν το προνόμιο να είναι ασφαλισμένες για αστική και επαγγελματική ευθύνη, με σκοπό την ασφάλεια των πελατών της από οποιοδήποτε συμβάν.